Rólunk

Kedves Látogatónk!
Unyi Györgyi

Szeretettel köszöntöm Önt az U-4 Reklámiroda nevében!

Az U-4 családi vállalkozásként jött létre 1993-ban. Alapításában az motivált, hogy a hirdetési és marketing szakma legjobb hazai műhelyeiben szerzett több évtizedes tapasztalatomat – immár teljes szabadsággal és felelősségvállalással – a saját cégemben kamatoztassam. Bár reklámirodánk a mai napig foglalkozik általános marketing-piackutatás, reklám- és promóciós tevékenységgel, az élet úgy hozta, hogy fő profilunkká a munkaruházati és munkavédelmi termékek, szolgáltatások reklámozása, promóciója, kommunikációs támogatása vált.
Talán nem szerénytelenség elárulni, hogy az első magyarországi munkaruha-bemutató megszervezése – akkor még egy forgalmazó cég alkalmazottjaként – az én ötletem volt. Az U-4 Reklámiroda 1995-ben szervezte meg első munkaruha-kiállítását a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, ahol azóta is képviseli ezt a szakterületet. 1998-ban indítottuk el a Munkahelyi Módi szakmai lapot, amely azóta is színvonalasan szolgálja partnereink kommunikációját, olvasóink szórakoztatását és tájékoztatását. A Munkahelyi Módi legutóbbi számait honlapunkon is olvashatják.

Az elmúlt húsz évben több mint száz szakkiállítást és szakmai konferenciát szerveztünk partnereink megelégedésére és több ezer látogató örömére. Kiállításainkon, magazinunkban igyekszünk a lehető legtöbbet megmutatni abból ami új, ami trendeket határoz meg és követ, ami divatos, hasznos, esztétikus eleme lehet közérzetünk, életminőségünk javításának. A lehetséges témák kínálata bőséges, hiszen többek között egészségünk, lelkiállapotunk, biztonságunk és biztonságérzetünk, megjelenésünk, öltözködésünk, viselkedésünk – és persze a másoké is – alapvetően határozzák meg közérzetünket.
Kiállításaink keretein belül számos szakmai konferenciát is szerveztünk, amelyeken a saját területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtó előadók osztják meg ismereteiket, gondolataikat, új munka,- forma,- és védőruházati termékeket, védőeszközöket, szolgáltatásokat mutatunk be egyre népesebb törzsközönségünknek és persze minden új érdeklődőnek.
Hiszem, hogy az U4 kiállításai, konferenciái és kiadványai hasznos tartalmakkal szolgálhatják egészségét, biztonságos munkakörülményeit, testi, lelki harmóniájának megőrzését.

Unyi Györgyi ügyvezető igazgató, U-4 Reklámiroda